Start je eigen onderneming in de Kwekerij aan het Oosterspoorplein

Nu is het Oosterspoorplein bij Hilversum CS nog een stenen kuil, maar dat verandert in 2022: Stadspark de Kwekerij verhuist in het voorjaar van het Stationsplein naar het Oosterspoorplein. Er komt een levendig stadspark, waar inwoners en bezoekers van Hilversum kunnen genieten van veel groen met fijne zitplekken, gezellige evenementen en leuke ondernemers. Hilversum Marketing is daarom op zoek naar lokale ondernemers en organisaties die in de Kwekerij aan het Oosterspoorplein een eigen initiatief of onderneming willen starten.

Eind vorig jaar zijn door de gemeente de ruimtelijke kaders van de Kwekerij aan het Oosterspoorplein vastgesteld. Dit omvat onder andere de plaatsing van het houten frame, de aanleg van groen, het realiseren van zitgelegenheid en de plaatsing van het Hilversum Marketing kantoor met de VVV. Er komen daarnaast nog 3 locaties in het stadspark vrij voor lokale ondernemers en organisaties, beschikbaar vanaf het voorjaar 2022 voor een periode van 5 jaar.

Enthousiaste ondernemers en organisaties die onderdeel willen worden van de Kwekerij kunnen hun plannen indienen via Hilversum Marketing. De uiteindelijke keuze voor initiatieven wordt gemaakt door de werkgroep Kwekerij. Hierin zitten afgevaardigden van Hilversum Marketing, gemeente Hilversum, NS en Hilversummers.nl. De werkgroep kijkt er bij de inzendingen vooral naar in welke mate ze aansluiten op de waarden van de Kwekerij: ontmoeting, groen, beweging, dichtbij en cultuur. En hoe het initiatief zich verhoudt tot de wijk. Je bent als initiatiefnemer zelf verantwoordelijk voor het realiseren en financieren van een eigen unit. Daarom is het ook van belang dat het financieel en organisatorisch haalbaar is.

Laat ons weten op wat voor manier jij als lokale ondernemer of organisatie straks graag gebruik wil maken van een van de kavels van de Kwekerij aan het Oosterspoorplein!

Via deze link vind je alle informatie over de uitvraag. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@hilversummarketing.nl