De Vorstin Kweeksessies

Deze augustus is De Kwekerij in Hilversum het decor van De Vorstin Kweeksessies. Vier zaterdagen lang kun je genieten van de tofste artiesten van Nederlandse bodem. Zaterdag 7 augustus bijten S10 en Joshua J het spits af. In de weken daarna is het de beurt aan Rondé, Bente en nog veel meer artiesten. Blijf hier op de hoogte van het complete programma. 

Tickets
De concerten vinden plaats op zaterdag 7, 14, 21 en 28, augustus. Er is iedere avond plaats voor 200 muziekliefhebbers en er hoeft niet vooraf getest te worden. Door vaste zitplaatsen is een veilige anderhalve meter gegarandeerd. Tickets kosten €10,- en zijn inclusief 2 consumpties. De deuren gaan om 19.00 uur open en de avond duurt tot 22.00 uur. Alle genoemde tijden zijn onder voorbehoud. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste informatie.

7 augustus: S10 & Joshua J

S10, inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. De sound van multi-talent Joshua J laat zich het beste omschrijven als wavy R&B, soul en HipHop.

14 augustus: Rondé & Bente

Met hun dansbare en aanstekelijke indiepop is RONDÉ een graag geziene act op diverse festivals en clubshows, en nu ook tijdens  De Vorstin Kweeksessies. Multi-talent Bente is geen onbekende in de muziekwereld. In haar Nederlandstalige nummers vertelt ze haar persoonlijke verhaal.

21 augustus: WIES & MEIS

28 augustus: Lucas Hamming & Joe Buck

De Vorstin Kweeksessies zijn een initiatief van De Vorstin, De Kwekerij en Hilversum Marketing.